Π.Κ ΟΤΕ ΗΜΑΘΙΑΣ-Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018

Koπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού μας Κέντρου για την χρονιά του 2018. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν μέλη μας και φίλοι του Πολιτιστικού μας όπου για μία ακόμη χρονιά ανταλλάξαμε ευχές, ήπιαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε. Συγχαρητήρια στους τυχερούς και ραντεβού το 2019!!!


 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Π.Κ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Το Πολιτιστικό μας Κέντρο πραγματοποίησε μία διήμερη εκδρομή στην Αλβανία την 17&18/10/2015 με την συμμετοχή 53 μελών .Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε την περιοχή των Αγ. Σαράντα και του Αργυροκάστρου.

 

Μεταξύ άλλων προγραμματίσαμε και μία επίσκεψη στο ελληνικό χωριό Δερβιτσάνη που βρίσκεται στην περιοχή του Αργυροκάστρου όπου προσφέραμε βιβλία και γραφική ύλη για τις ανάγκες λειτουργίας του Ελληνικού Σχολείου.

Επίσης είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε στο ελληνικό χωριό Βουλιαράτες, το Στρατιωτικό Νεκροταφείο των Ελλήνων Πεσόντων του πολέμου του1940-41όπου και καταθέσαμε εκ μέρους του Πολιτιστικού μας Κέντρου , στεφάνι στη Μνήμη Τους.

 


 

5η Συνάντηση Χορωδιών ΟΤΕ - Βέροια 20-4-2013


AFISA1 (704 x 1024)  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η
 
 5η Συνάντηση Χορωδιών ΟΤΕ
 
στην Βέροια,
το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 
στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας

Οργάνωση :
Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ
Π.K. ΟΤΕ Ν. Ημαθίας. 

Ημέρα Περιβάλλοντος στη Βέροια

pk

Ημέρα Περιβάλλοντος στη Βέροια

 

 

 

φραγμαΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

 

 

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ημαθίας δίνοντας ενεργό ρόλο στα μέλη και τους φίλους του σας καλεί να συμμετάσχετε στη δράση που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

 

Θεωρώντας την εθελοντική προσφορά εργασίας ως την κινητήρια δύναμη για να διαμορφώσουμε το κοντινό μας περιβάλλον διοργανώνουμε το:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/05/2014

ΩΡΑ 09:30

Καθαρισμό στο Φράγμα Αλιάκμονα

(θα ακολουθήσει ανταμοιβή …έκπληξη!)

 

Καθαρισμός Άλσους Παπαγου - Βέροια 16-6-2012

Στα πλαίσια των δράσεών του για το περιβάλλον και σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, το ΠΚ Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Ημαθίας καλεί μέλη και φίλους στις 9 του πρωί του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2012 στο άλσος Παπάγου.

alsos 2

Θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του ανοιχτού αμφιθέατρου «Μελίνα Μερκούρη» και θα καθαρίσουμε τον περιβάλλοντα χώρο του αμφιθεάτρου από κάθε λογής σκουπίδια παραδίδοντάς τον όσο το δυνατόν πιο καθαρό στους δημότες της Βέροιας ενόψει του καλοκαιριού.

Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν μπλουζάκια και καπέλα - ευγενική χορηγία του ΟΤΕ.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |