Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014  -  Π.Κ. ΚΙΛΚΙΣ

MOIΡΑΣΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ- 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΠΟΚΕ ΚΙΛΚΙΣ - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

     Η πλατεία Ειρήνης γέμισε αρώματα βασιλικού, δυόσμου, μέντας, ρίγανης, λεμονοθύμαρου και φασκόμηλου. Για 4η συνεχή χρονιά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς , το Σάββατο 4 Ιουνίου , με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, μοίρασε αρωματικά φυτά και υλοποίησε δράσεις για παιδιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου συμμετείχε στο κάλεσμα και με μεγάλη χαρά προμηθεύτηκε το φυτό της αρεσκείας του. Ευχαριστούμε την ΠΕΕ-ΟΤΕ για το υλικό που μας παρείχε , τον Δήμο Κιλκίς για την συνεργασία του στην οργάνωση , τον κ. Χρήστο Ανδρεανίδη και τον περιβαλλοντικό σύλλογο περιπατητών Κιλκίς, τον κ. Βασίλη Ιωαννίδη, γεωπόνο, την κα. Ιωάννα Κοζανίδου και τα προσκοπάκια της.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας ΠΟΚΕ ΚΙΛΚΙΣ

kilkis

Την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας τίμησε το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς διοργανώνοντας ημερίδα με θέμα « Η ιστορία των τηλεπικοινωνιών και ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» . Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους εργαζομένους του ομίλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών δημοτικών σχολείων και πολλών συμπολιτών μας.

Την εκδήλωση προλόγισε η γραμματέας του ΠΟ.ΚΕ. Κιλκίς κ. Αναστασία Κομήνια με αναφορές στον εορτασμό της επετείου. Με μια διαδραστική παρουσίαση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον  των μαθητών, ο πρόεδρος του πολιτιστικού κέντρου κ. Χαράλαμπος Παρλαλόγλου παρουσίασε την ιστορία των τηλεπικοινωνιών από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Από τη χρήση της φωτιάς ως μέσο μετάδοσης πληροφοριών, τους έφιππους αγγελιοφόρους και τα ταχυδρομικά περιστέρια έως τα  σύγχρονα 4G δίκτυα μετάδοσης δεδομένων.

Περισσότερα...

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |