Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2015 - ΠΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

Για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος το ΠΚ Κοζάνης έκανε μια δράση  στις 07-06-2015 σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, στα πλαίσια της εκδήλωσης του Δήμου  στο Δημοτικό πάρκο με πληθώρα άλλων εκδηλώσεων. Έτσι μοιράσαμε γλαστράκια με λουλούδια σε παιδιά και είχε πολύ μεγάλη απήχηση από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο πάρκο.
 
 
 
 
 

 
 
 
 

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014 ΑΠΟ ΤΟ ΠΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

Για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος το ΠΚ Κοζάνης  έκανε δύο δράσεις. 

Μια στη Κοζάνη  στις 01-0602014 σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, στα πλαίσια τις εκδήλωσης του Δήμου  στο Δημοτικό πάρκο με πληθώρα άλλων εκδηλώσεων. Μοιράστικαν  λουλούδια σε παιδιά και  έγινε face painting. 

 
Δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη πλατείαΠτολεμαΐδας και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ακούγοντας πάρα πολλά θετικά σχόλια. Έτσι μοιραστήκαν λουλούδια, έγινε face painting σε παιδιά και έκθεση ζωγραφικής με θέμα την ημέρα περιβάλλοντος όπου η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

 

ΠΚ ΚΟΖΑΝΗΣ - Ημέρα Περιβάλλοντος

Όπως τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και φέτος, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου.

 

 

Περισσότερα...

Γιορτές για τα παιδιά

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Π.Κ. Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών του, με κλόουν, δώρα και πολλές πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

giorti1

 

giorti2

Δράση Αλληλεγγύης

 

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης προχώρησε στην συλλογή Φαρμακευτικού υλικού στο κτίριο του ΟΤΕ για την στήριξη των ανέργων συμπολιτών μας σε συνεργασία με το Ιατρείο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης.

farmakeio

Στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης συγκέντρωσε από τα μέλη του ρουχισμό και τον διέθεσε στους παρακάτω φορείς.

   - ΠΙΚΠΑ Πεντέλης

    - Σύλλογος Απόρων Κοζάνης

    - Υπηρεσία Πρόνοιας  

 

18 Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μακεδονίας Θράκης

 

Η ομάδα ποδοσφαίρου  του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης συμμετείχε   στο 18ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που έγινε στην Αλεξανδρούπολη.

18 tournoua podosfairou

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

 

Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης συμμετείχε   στο 14ο Διεθνές χορευτικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που έγινε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

14 festival xoron

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚ ΚΟΖΑΝΗΣ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης μοίρασε δωρεάν γλαστράκια με φυτά στους περαστικούς και στα διερχόμενα αυτοκίνητα.


Περισσότερα...

Σχολή Γονέων από το Π.Κ. Κοζάνης

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση  των μελών του οργανώνει για τα μέλη του «Σχολή Γονέων».

Περισσότερα...

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |