Κολυμβητικό Τμήμα 2016

 

Μαθαίνοντας τα μυστικά του υγρού στίβου, ολοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία τα μαθήματα κολύμβησης του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Νομού Λακωνίας των θερινών και χειμερινών τμημάτων αρχαρίων και προχωρημένων παιδιών.

 

Οι μικρότεροι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν να κολυμπούν και οι μεγαλύτεροι να βελτιώσουν τις τεχνικές τους μέσα από τα πολλά μαθήματα κολύμβησης που παρακολούθησαν.

 

Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους για τη συμμετοχή τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.


 

 

Ρυθμός Νεολαίας 2016

Αριστεία και κέφι στο Ρυθμό της Νεολαίας!

Η καρδιά της νεολαίας της Σπάρτης χτύπησε ξανά στο Ρυθμό Νεολαίας! Για 6η συνεχή χρονιά οι νέοι της πόλης μας και όχι μόνο αγκάλιασαν την εκδήλωση «Ρυθμός Νεολαίας» που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας» σε συνδιοργάνωση με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Λακωνίας.

Το πάρκο του ΟΤΕ κατακλύστηκε το βράδυ της Κυριακής 11/9/2016 από νέους όλων των ηλικιών στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντησή τους. Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές των Λυκείων της Σπάρτης, με βάσει τον βαθμό απολυτηρίου.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε φαντασμαγορικό πάρτυ με τα πολύχρωμα βεγγαλικά να φωτίζουν τον Σπαρτιατικό ουρανό. Η διάθεση και το κέφι απογειώθηκαν με την συναυλία της αγαπημένης στη νεολαία, Μαλού.

MALOU

 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2016 - ΠΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τιμάται κάθε χρόνο,για να θυμίζει σε όλους την προστιθέμενη αξία για την ανθρωπότητα και το μέλλον του πλανήτη μας για ένα Ανθρώπινο Περιβάλλον. 

Με αφορμή την ημέρα αυτή, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 δράση στο Πάρκο του ΟΤΕ. Πολίτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν στη γιορτή αυτή, μαζί με τους εργαζόμενους του ΟΤΕ, όπου μοιράστηκαν γλαστράκια με αρωματικά φυτά και άνθη.

 

afisa 2016 2

 

  

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από το ΠΚ Λακωνίας

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Λακωνίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τοπικό Παράρτημα Σπάρτης πραγματοποίησε εκπαίδευση των συναδέλφων σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών, προκειμένου να συμβάλει στην πρόληψη, στην επαρκή ενημέρωση και στον τρόπο αντιμετώπισης περιστατικών όπως αιμορραγία, λιποθυμία, διάστρεμμα, τσιμπήματα και άλλα.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συνάδελφοι παρακολούθησαν ομιλία και εκπαιδευτική προβολή. Στη συνέχεια ακολούθησε επίδειξη παροχής πρώτων βοηθειών και πρακτική εξάσκηση των συναδέλφων πάνω σε πρόπλασμα.

Η θεωρητική εκπαίδευση πάνω στις πρώτες βοήθειες, σε συνδυασμό με την πρακτική εξάσκηση και την επίλυση πιθανών σεναρίων, αποτελούν σημαντικό εφόδιο για την παροχή αποτελεσματικής και ασφαλούς βοήθειας σε περιπτώσεις ανάγκης, έως ότου αναλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες περίθαλψης.

 

 


 

 

Π.Κ. Λακωνίας & 4ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης

Για τους μικρούς μας καλλιτέχνες η φύση είναι η πιο όμορφη έμπνευση!

 

Μπορείτε να κατεβάσετε όλη την παρουσίαση εδώ

 

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στο χειμώνα, αλλά μόλις τώρα με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κολύμβησης του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Νομού Λακωνίας των θερινών και χειμερινών τμημάτων αρχαρίων και προχωρημένων παιδιών. Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους για τη συμμετοχή τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καλοκαιρινή και χειμερινή σεζόν.

 

 


 

Ρυθμός Νεολαίας 2015

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Νομού Λακωνίας στην βραδιά νεολαίας με το νεανικό συγκρότημα REC!

 


 

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2015 - ΠΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Πάρκο του ΟΤΕ. Πολίτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν ο καθένας με το δικό του τρόπο στη γιορτή αυτή, μαζί με τους εργαζόμενους του ΟΤΕ. Μοιράστηκαν γλαστράκια με αρωματικά φυτά και άνθη και οι μικροί φίλοι ζωγράφισαν για το περιβάλλον. Τα έργα τους εκτέθηκαν στο πάρκο όπου και θαυμάστηκαν από όλους τους περαστικούς. Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Νομού Λακωνίας. ανέλαβε να τα φωτογραφίσει, να φτιάξει λεύκωμα με τις ζωγραφιές τους και να το παραδώσει στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, από όπου ήταν οι περισσότεροι λιλιπούτειοι φίλοι. Τα όμορφα προσωπάκια των παιδιών στολίστηκαν με πολύχρωμες ζωγραφιές.Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συλλογική τους δράση.

 

  

 

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014 - Π.Κ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και κάθε ημέρα πρέπει να είναι «Ημέρα Περιβάλλοντος» γιατί έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα ζωής των σημερινών και των μελλοντικών γενεών.

 

 

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ote-apokries1

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Κολυμβητικό Τμήμα Π.Κ. ΟΤΕ Λακωνίας

Στα 32 χρόνια λειτουργίας του κολυμβητικού τμήματος εκπαιδεύτηκαν περισσότερα από 3500 παιδιά.

Συμμετείχαν αθλητές μας  και διακρίθηκαν σε τοπικούς, περιφερειακούς και πανελλαδικούς αγώνες.

KOLIMBISI

 


 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Π.Κ.ΟΤΕ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ

ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ,

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 το Πολιτιστικό Κέντρο Υπαλλήλων ΟΤΕ Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε με επιτυχία, εθελοντική αιμοδοσία.Μια προσπάθεια για να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας για να βοηθήσουμε οποιαδήποτε στιγμή όποιο συνάνθρωπό μας το έχει ανάγκη.Είναι ανάγκη όλοι να καταλάβουμε ότι με το να προσφέρουμε λίγο αίμα κάνουμε μία πράξη μέγιστης ανθρωπιάς και είναι τόσο πολύτιμη όσο και η ανθρώπινη ζωή.

10 λεπτά από την ζωή μας μπορούν να σώσουν μια ζωή!

 

12345678FullSizeRender

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Π.Κ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Ε. Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  24 – 06 – 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00 π.μ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ « ΞΕΝΙΑ » ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ,
ΓΙΑ ΤΟΝ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ

Περισσότερα...

Π.Κ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 24 - 06 - 2012

Με επιτυχία στέφθηκε ο καθαρισμού του χώρου στο λόφο «Ξενία» του Δήμου Σπάρτης. Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 09:00 πμ. ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου Ο.Τ.Ε. Ν. Λακωνίας και σε συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας» και της Επιτροπής Νεολαίας του Δήμου Σπάρτης, περίπου εκατό άτομα, καθάρισαν το χώρο από τα ξερά κλαδιά και συνέλλεξαν κάθε λογής σκουπίδια. Οι εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα, η εικόνα του λόφου όπου βρίσκεται ένα από τα πολλά εγκαταλειμμένα ξενοδοχεία «ΞΕΝΙΑ» πανελληνίως, να έχει μεταμορφωθεί και ο χώρος να είναι έτοιμος να υποδεχτεί πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους.

Ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι όλοι από το αποτέλεσμα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη περιβαλλοντική δράση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21:00 ακολούθησε συναυλία με τους

«Gilt» και αμέσως μετά παρέλαβε την σκυτάλη ο τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την μπάντα του Στο ενδιάμεσο της συναυλίας, group από μαθητές και φοιτητές ψυχαγώγησαν το κοινό με χορούς τύπου street dance και hip-hop.

P6240051

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |