Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2015 - ΠΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Περιβαλλοντολογική εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Μεσολογγίου σε συνεργασία με το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου

 

 

Επειδή πρέπει να έχουμε ένα σχολείο ολοκάθαρο και λαμπερό….. Ένα σχολείο που όχι μόνο σκέφτεται πράσινα, αλλά να αναπτύσσει δράσεις έτσι ώστε να μειώνει, να επαναχρησιμοποιεί και να ανακυκλώνει…..

 

Περισσότερα...

Θεατρική Παράσταση "Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ" του Ντάριο Φο

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Περιφέρειας Μεσολογγίου σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού/Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό» παρουσίασαν την πολιτική σάτιρα του Ντάριο Φο «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού» και μερικών άλλων ανατρεπτικών….

 

Περισσότερα...

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2015

Για μια ακόμα χρονιά το Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων του ΟΤΕ Περιφέρειας Μεσολογγίου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα «Σπιτικό».

Περισσότερα...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 3ο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ 3ο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 το 3ο Ανταλλακτικό Χαριστικό Παζάρι στο Μεσολόγγι στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

 

Περισσότερα...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Π/Κ ΟΤΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ 6η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Ο.Τ.Ε. στην Τεμενη Αιγίου

H Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ διοργάνωσε την 6η Αθλητική Συνάντηση στο παραθεριστικό κέντρο ΟΠΑΚΕ στην Τέμενη Αιγίου από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου 2014. Στην τριήμερη αυτή συνάντηση συμμετείχαν δέκα επτά αθλητικές αποστολές συναδέλφων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και στόχο είχε την ευγενή άμιλα , τη συναδελφικότητα ,την επικοινωνία αλλά και την αναψυχή των συμμετεχόντων.

 
 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014 - Π.Κ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΤΟ Π.Κ ΟΤΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 07/06 ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ από το Π/Κ ΟΤΕ Μεσολογγίου

Περισσότερα...

Θεατρική παράσταση «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ.


Afisa

 

 

Σε μια δύσκολη εποχή όπου η κοινωνική συνοχή δοκιμάζεται λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί δεσμίδα φωτός που με το έργο του στηρίζει τις κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες προσφέροντας αγαθά πρώτης ανάγκης.

Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για την προστασία του περιβάλλοντος το Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου αποψίλωσε (καθάρισε) τον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Άγιου Συμεών. 

Το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Συμεών Μεσολογγίου βρίσκεται στη γραφική πλαγιά του Ζυγού, 8 χιλιόμετρα έξω από το Μεσολόγγι. Χτίστηκε κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας, στα 1740 και ήταν το καταφύγιο των κλεφτών του Αρακύνθου.

Περισσότερα...

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ Π.Κ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Το Α/Κ Γαλατά της περιοχής μας είχε ρυπανθεί με άσχημα συνθήματα και αποτελούσε εστία κακής αισθητικής για όλους μας, την υπηρεσία και τους περίοικους

Με πρωτοβουλία του Π/Κ Μεσολογγίου στα πλαίσια εθελοντισμού συνάδελφοι βάψαμε το Α/Κ Γαλατά

Περισσότερα...

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |