Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2015 - Π.Κ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ορεστιάδας  συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, και σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και με την βοήθεια των παιδιών της Ε` τάξηςτου 1ου Δημοτικού σχολείου Ορεστιάδας  στις 8/6/2015 και ώρα 12:00  φύτεψε   φυτά και λουλούδια , στο πάρκο Β. Κυριακίδη (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα).

 

Το Π.Κ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

  Στα πλαίσια των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως” στην Ορεστιάδα  ,Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/12/2014 από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ορεστιάδας, η Παράδοση προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης μας .

  

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη.

                                               Π.Κ. Ορεστιάδας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014 ΠΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ICON PERIVALONΠ.Κ. εργαζομένων ΟΤΕ Ορεστιάδας
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014 
 
Σήμερα 5 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία έχει στόχο να υπενθυμίσει την ανάγκη για την προστασία της βιοποικιλότητας του πλανήτη, των πηγών ενέργειας και των φυσικών πόρων.
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί την προσωπική πρόσκληση  πρόκληση για τον καθένα μας για να συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη και να μας παροτρύνει να αναλογιστούμε την καθημερινή μας επίδραση στη Γη, να δραστηριοποιηθούμε έτσι ώστε να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας απέναντι στο περιβάλλον μας και στο φυσικό κόσμο.  Να γνωρίσουμε εν τέλει το περιβάλλον του τόπου μας και να το αγαπήσουμε.
 
Η μέρα του περιβάλλοντος μας καλεί να σκεφτούμε τοπικά και να δράσουμε παγκόσμια. 
 
Το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ Ορεστιάδας  συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και συμβολικά τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα 18:30 θα διανέμει σε παιδιά γλαστράκια με λουλούδια για μεταφύτευση, στην είσοδο του ΟΤΕ Ορεστιάδας .
 
Με τιμή το Δ.Σ. 
 

Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση

 

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2014 όπως είχε προγραμματιστεί
από το Π.Κ. Ορεστιάδας η εκδήλωση
για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος .

Πρωταγωνιστές  ήταν τα παιδιά και στην τοπική κοινωνία η εκδήλωση είχε μόνο θετικά σχόλια.

Στο γεγονός αναφέρθηκαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ενδεικτικά :
 

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |