ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014 ΕΔΕΣΣΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των δράσεων που οργανώνονται πανελλαδικά για τον εορτασμό της ημέρας του περιβάλλοντος το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Έδεσσας σας καλούν όλους να συμμετέχετε στο καθαρισμό του δάσους- πάρκου ΦΟΕ

Σημείο συνάντησης

Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 11.00 στο εντευκτήριο του ΦΟΕ

 

ote

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014 ΕΔΕΣΣΑ

IMG 20140601 123328

 

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εγραζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ  τίμησε και φέτος την Ημέρα του Περιβάλλοντος καθαρίζοντας το Δάσος του ΦΟΕ λίγο έξω από την Έδεσσα.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Π.Κ. που συμμετείχαν.

 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2015 - Π.Κ. ΠΕΛΛΑΣ

AFISA OTE IMERA PERIBALONTOS n

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε.  Πέλλας,

συμμετέχει και φέτος στον πανελλήνιο εορτασμό της Ημέρας του Περιβάλλοντος,

που διοργανώνει η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ.

Τα μέλη μας θα μοιράσουν αρωματικά φυτά στον πεζόδρομο της Έδεσσας το

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:30-13:00 το πρωί.

 

Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος 2013 Πέλλα

Ποδηλατική Βόλτα jpeg

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνονται για την Παγκόσμια Ημέρας του Περιβάλλοντος το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας διοργανώνει μία Ποδηλατική Βόλτα στην πόλη της Έδεσσας.

Η βόλτα μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:00 πμ και θα έχει αφετηρία τον πεζόδρομο της πόλης ( έναντι εθνικής τράπεζας ).

Στη διαδρομή μας θα περάσουμε από την παλιά μητρόπολη , θα διασχίσουμε το βαρόσι και το πάρκο των Καταρρακτών,  θα κινηθούμε παράλληλα με το ξεροπόταμο , θα κάνουμε το γύρο της περιοχής Σμαρέκα και θα κινηθούμε προς το κιουπρί και τη βυζαντινή γέφυρα.  Θα περάσουμε από το Πανεπιστήμιο της Έδεσσας και θα κινηθούμε ως το Ξενία και δίπλα από το ποτάμι θα κινηθούμε μέχρι το κεντρικό πεζόδρομο και τα μικρά καταρρακτάκια όπου και θα τελειώσει η διαδρομή μας.

Το τμήμα τροχαίας της Έδεσσας έχει εγκρίνει τη δράση , θα μας συνοδεύσει και θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να κινηθούμε ευκολότερα.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού μας κέντρου αλλά και του ποδηλάτου , μικροί και μεγάλοι, να συμμετέχουν στη δράση μας αυτή.

38ο Προσυνέδριο Π.Κ. ΟΤΕ Μακεδονίας Θράκης


38o PROSINEDRIO EDESSA AFISA  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το
 
 38ο Προσυνέδριο
Π.Κ. ΟΤΕ  Μακεδονίας Θράκης
 
στην Έδεσσα,
το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 
στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας, 
με θέμα 
«Αθλητικό Ιδεώδες και Πολιτισμός»  

Συμμετοχή του ΠΚ Πέλλας στο 18ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά

Συμμετοχή του ΠΚ Πέλλας στο 18ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά

Πιστό στο ραντεβού του με την παράδοση το Π.Κ. Πέλλας πήρε μέρος στο 18ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Π.Κ. Μακεδονίας - Θράκης στην Αλεξανδρούπολη στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012. Η ομάδα μας αποτελούταν από 14 μέλη και αντιμετώπισε την ομάδα της Ημαθίας από την οποία ηττήθηκε με σκορ 4-1. Το Πολιτιστικό μας κέντρο συγχαίρει το Π.Κ. Αλεξανδρούπολης για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2012 - ΠΚ ΠΕΛΛΑΣ

Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος 2012

Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος 5 Ιουνίου, η Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Έδεσσας πραγματοποίησε μια συμβολική δράση στην πόλη της Έδεσσας.

      

Περισσότερα...

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |