Π.Κ.Ε. ΟΤΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2019

Την Αγιοβασιλιάτικη πίτα του έκοψε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Κυκλάδων, αλλά παράλληλα γιόρτασε και την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Παρουσία συναδέλφων εν ενεργεία και συνταξιούχων, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Κυκλάδων έκοψε την πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης και εόρτασε τα γενέθλια των 50 χρόνων παρουσίας του, αφού ιδρύθηκε το 1969 ως «Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Κυκλάδων» για να μετονομασθεί στη συνέχεια το 1984 σε Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Κυκλάδων.

Για την 50ετή διαδρομή του και τη συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Χανιώτης, συνεπικουρούμενος από τον ταμία Γιάννη Βρούτση και το μέλος του Δ.Σ Γιάννη Χατζηχριστοφή.

Όπως είπε ο κ. Χανιώτης, με τη σύμπνοια και τη δραστηριότητα των μελών του, το Πολιτιστικό Κέντρο έχει να επιδείξει μια σειρά πολιτιστικών δράσεων «με σκοπό την προαγωγή του πολιτισμού και της αλληλεγγύης» από τη «γέννησή» του μέχρι σήμερα, με απώτερο στόχο η παρακαταθήκη των προηγούμενων και των σημερινών μελών του να περάσει στις επόμενες γενιές, ευχόμενος το Κέντρο αυτό να έχει μακροζωία και να εορτάσει και τα 100 χρόνια γενεθλίων του.

Όπως κάθε χρόνο, στην εκδήλωση αυτή δόθηκαν βραβεία σε αριστεύσαντες μαθητές σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό πάνω από 19, καθώς και δώρα στα μικρά παιδιά υπαλλήλων του ΟΤΕ, χωρίς να λείψει και η κλήρωση δώρων.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με έναν πλούσιο μπουφέ στον προθάλαμο του Πνευματικού Κέντρου, τον οποίο φυσικά τίμησαν δεόντως οι παρευρισκόμενοι.


Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |