ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΟΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΟΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η γιορτή βράβευσης  των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που  έγινε σε συνεργασία με την 3η & 4η Υ.ΠΕ. και το Κέντρο Αίματος Βορείου Ελλάδος.
  Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

  Ανάμεσα στους Συλλόγους με τη μεγαλύτερη προσφορά  αίματος (πάνω από 2.000 φιάλες) αλλά και συμβολή στη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής αιμοδοσίας, θεωρείται από το Γ.Ν.Θ.  ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ  η μονάδα αιμοδοσίας της Πολιτιστικής Λέσχης Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης . Για το λόγο αυτό βραβεύθηκε, σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση που διοργανώνουν τα Κέντρα Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

  Τιμήθηκαν σύλλογοι. φορείς και πολίτες. Η Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης κατάφερε να είναι στην αξιέπαινη  4η θέση.

Στο όνομα της Πολιτιστικής Λέσχης , βραβεύτηκαν  οι εκατοντάδες υπάλληλοι του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι έχουν κατανοήσει την αξία της προσφοράς ζωής ,είναι συνειδητοποιημένοι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και τους αξίζει κάθε έπαινος.

 

Περισσότερα...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

 

logo thess

ΒΡΑΒΕΥΣΗ Αριστούχων Μαθητών

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013  ώρα 11.00

‘ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ’
 Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης στα πλαίσια των μορφωτικών εκδηλώσεων, διοργανώνει την τελετή βράβευσης των Αριστούχων Μαθητών Γυμνασίου & Λυκείου του σχολικού έτους 2012 – 2013.
Καλούνται τα μέλη της Λέσχης με τις οικογένειες τους να
τιμήσουν την εκδήλωση.

Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης Προσωπικού ΟΤΕ Ν. Θεσσαλονίκης

 

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |