ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Π.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ

logo

Tο 1984 ιδρύθηκε το σωματείο με την επωνυμία "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ" με έδρα την πόλη της Κοζάνης που αποτελειται απο εργαζόμενους και συνταξιουχους του ΟΤΕ.Οι γενικότεροι σκοποί και στόχοι του Πολιτιστικού κέντρου είναι :

♦ η ανάπτυξη συναδελφικών σχέσεων,  
♦ η εξύψωση του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του,   καθώς και όλων των κατοίκων του Νομού,
♦ η καλλιέργεια του πνεύματος της συναδελφικής αρετής και ευγενούς άμιλλας, 
♦ η ψυχαγωγία και άθληση των μελών.
 
       Το 2004 το τότε Διοικητικό Συμβούλιο προέβη σε τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου προκειμένου αυτό να εναρμονισθεί με τις διατάξεις του καταστατικού της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ. (Π.Ε.Ε. ΟΤΕ).

      Η Π.Ε.Ε. ΟΤΕ ιδρύθυκε το 1993 και είναι ένα δευτεροβάθμιο μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα το Μαρούσι. Κυρίως σκοπός της ένωσης είναι η κοινή εκπροσώπηση και ο συντονισμός δράσης των Πολιτιστικών Κέντρων μελών της που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα από εργαζόμενους του Ομίλου εταιρειών ΟΤΕ.

      Άξιοι συνάδελφοι με ανησυχίες και με έντονο το συναίσθημα της προσφοράς εργάστηκαν διαδοχικά, προκειμένου να μπορεί σήμερα το Π.Κ.Ε. ΟΤΕ Νομού Κοζάνης να επιδείξει επιτυχημένες πολιτιστικές δράσεις του παρελθόντος και φυσικά να υπάρχει ελπίδα για ένα ακόμα πιο δραστήριο μέλλον.

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |