47 χρονια Πολιτισμος

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΡΟΔΟΥ

ΠΙΝΔΟΥ1@ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 85100 ΡΟΔΟΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

47χρονια ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα σαράνταεφτα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ρόδου.

47 χρόνια μιας πολυδιάστατης προσφοράς όχι μόνο για τα μέλη του αλλά και για το κοινωνικό σύνολο που το καταξίωσε σαν τον σημαντικό φορέα κοινωνικής και πολιτιστικής ακτινοβολίας.

Το 1965 κάποιοι ευαισθητοποιημένοι σε μια φιλική σύναξη ίδρυσαν την ονομαζόμενη τότε Λέσχη Προσωπικού προβλέποντας στην ανάπτυξη συναδελφικών σχέσεων, στην εξύψωση του μορφωτικού πολιτιστικού επιπέδου των μελών και στην κοινωνική προβολή των στόχων και των επιτευγμάτων του ΟΤΕ.

Πρωτεργάτες τότε 116 εν ενεργεία υπάλληλοι του ΟΤΕ όπου και επέλεξαν το πρώτο Δ.Σ. με Πρόεδρο τον Τσαγκουρνη Κ., Αντιπρόεδρο Χριστόπουλο Β., Γ.Γ. Γιαννεζο Ι. ,Ταμία Αδαμάκη Υπ., μέλη Παντελιδου Ελ., Σαρρης Ι., Κουλιανου Ε.

Δημιουργούν τομείς όπως ψυχαγωγίας, εκδρομών, αγωνιστικών αθλημάτων καθώς τμήμα για το παιδί και τους νέους,

Το 1981 με ένα καταστατικό αποτελούμενο από 30 άρθρα νομιμοποιούν την παρέα και το όνομα επίσημα πια «ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ κ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΡΟΔΟΥ».Με λογότυπο της σφραγίδας το «ΕΛΑΦΙ»

Πρόεδρος τότε ο Γ. Μουτσοπουλος και Γ.Γ. Λ.Κατσανακης.

και μέλη οι:Μουρσελάς, Δ. Ριζος, Μ.Λουκα, Ι.Χαρτοφυλης Ι.Κανελλοπουλος, Π.Θεοδωριδης.

Το 1983 διοργανώνεται στην Ρόδο το 8ο Πανελλαδικό Συνέδριο Λεσχών όπου οι συνάδελφοι από όλες τις ΛΕΣΧΕΣ του ΟΤΕ έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

To 2006 μετά 23 χρόνια φιλοξενη το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ όπου και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στην οργάνωση όσο και στα αποτελέσματα του συνεδρίου.

Πίσω όμως από την πολύπλευρη και πολυδιάστατη προσφορά του Π.Κ. ήταν τα εκάστοτε Δ.Σ. που με ενθουσιασμό και όραμα σχεδίαζαν την ανοδική πορεία του Π.Κ.

Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές θα θέλαμε σαν Δ.Σ. να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που με κόπο και θυσίες έφτασαν το Π.Κ. να είναι τόσο ψηλά δίνοντας την υπόσχεση ότι θα φανούμε αντάξιοι στην συνέχιση του έργου τους.

 

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |