Εργασιακό Πρωτάθλημα Volley

Σήμερα 03 Ιουνίου ξεκίνησε το 15ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Volley. Το ΠΚ Κυκλάδων συμμετέχει ΚΑΙ εκεί.

Είχαμε δύο επιλογές να ξεκινήσουμε με το δεξί ή με το αριστερό, έτσι για να μην μας ματιάσουν ξεκινήσαμε με το αριστερό και κατφέραμε να ιδρώσουμε τις φανέλες των αντιπάλων :)

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη όπου στόχο έχουμε να τελειώσουμε αρτιμελείς.

 

Θα σας ενημερώνω για να παίξετε στοίχημα

 

Σύρος (Καθαρισμός Παραλιών)

Καλό Καλοκαίρι,

 

σήμερα το ΠΚ συμμετείχε στον καθαρισμό 3 παραλιών της Σύρου (Αγκαθωπές - Βάρη - Φοίνικας) μαζί με άλλους τοπικούς Συλλόγους καθώς και τμήματα Προσκόπων.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο site της Καθημερινής Εφημερίδας των Κυκλάδων (Κοινή Γνώμη):(http://www.koinignomi.gr/news/koinonia/koinonika/2013/06/02/sevasmos-sti-fysi.html)

Θα προσπαθήσω να σας στείλω φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή στο εγγύς μέλλον

 

Γιάννης ΒΡΟΥΤΣΗΣ

 

38ο Συνέδριο (Συριανή Ματιά)

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

είχα την τύχη και χαρά να παραβρεθώ στο 38ο Συνέδριο (και 1ο για εμένα) στην Σπάρτη.

Είχα την τύχη - χαρά να συναντήσω φανταστικούς ανθρώπους είτε ήταν Συνάδελφοι (η Οικογένεια του ΟΤΕ είναι ΜΕΓΑΛΗ), είτε εθελοντές, είτε ακόμα και Καλλιτέχνες - Αθλητές.

Είχα την τύχη και χαρά να μιλήσω και να γνωριστώ με τους περισσότερους και να έχω (σχεδόν όλων) τα πρόσωπα στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μου μηχανής.

Το Συνέδριο αυτό με δίδαξε πολλά, άκουσα πολλά, έζησα έντονα το 3ήμερο (παραλίγο να κάνω Παραπέντε από τον Μυστρά) και "ζήλεψα" που μου δείξατε τόσα πολλά σε τόσο λίγες μέρες.

Αυτό που πρέπει τώρα να κάνω είναι απλά να σκίζω χαρτάκια από το ημερολόγιο (που στην πίσω όψη έχουν μαντινάδες που δεν φτάνουν την κα Καστάνη και τον Παρασύρη) και να περιμένω να σας δω στην Κατερίνη.

Πολλά ακούστηκαν, πολλά θα ακουστούν όμως να θυμάστε ένα πράγμα, όντας μεγαλωμένος μέσα στον ΟΤΕ (από δυο γονείς ΟΤΕτζήδες και ιδρυτικά μέλη του ΠΚ Κυκλάδων) γνωρίζω ότι στην Οικογένεια μας, τον ΟΤΕ, δεν χωρούν διαμάχες και εμφύλιοι.

 

Σας φιλώ όλες και όλους

Γιάννης Βρούτσης (ΠΚ Κυκλάδων)

Κινητό: 6974 709070

VPN: 438808

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |