13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ΠΕΕ ΟΤΕ Κιλκίς Φεβρουάριος 2017

ΟΤ3
Με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες κοινού και συμμετεχόντων,πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο,  το 13ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της ΠΕΕ ΟΤΕ.  Τη διοργάνωση ανέλαβε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς με την υποστήριξη της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ.
Συμμετείχαν τα χορευτικά σύνολα  των πολιτιστικών κέντρων Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κοζάνης, Χίου ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.  Περισσότεροι από 150 χορευτές και  ξεχωριστά μουσικοχορευτικά ιδιώματα, μας ταξίδεψαν απ’ άκρη σε  άκρη της Ελλάδας θυμίζοντας πόσο βαθιά χαραγμένη είναι μέσα μας η παράδοση,το πώς η ψυχή αναθαρρεύει  στο άκουσμα της παραδοσιακής μουσικής  και πως ακόμα και σήμερα οι παραδοσιακοί  χοροί αποτελούν φορείς μεταβίβασης ιστορίας, γνώσεων και  αξιών.
Οι χορευτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ειρήνης απ’ όπου με τη συνοδεία οργάνων παρέλασαν προς το Συνεδριακό Κέντρο. Ο κεντρικός δρόμος του Κιλκίς  πλημύρισε χρώματα και μουσικές, δίνοντας μια περισσότερο φωτεινή και αισιόδοξη όψη στην πόλη.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΠΟ.ΚΕ. ΚΙΛΚΙΣ κ. Χαράλαμπος Παρλαλόγλου, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Τσαντάκης  Δημήτριος καθώς και η πρόεδρος της  Πολιτιστικής Ένωσηςκ. Χριστίνα Νικολέττουπου κήρυξε και την έναρξη του φεστιβάλ. Την παρουσίαση έκανε  το μέλος του Πολιτιστικού Κέντρου Κιλκίς , κ. Χαρούλα Καραμπίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής  κ. ΠαραστατίδηςΘεόδωρος, ο αντιδήμαρχος κ. Αιμίλιος Νικολαίδης και η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας ΟΤΕ Β. Ελλάδας κ.Τσαμασίρου Ελένη. 
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν   στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης.
 
DSC 2593 DSC 2607
DSC 2624 DSC 2628
ΟΤ5 ΟΤ6
ΟΤ7 ΟΤ8
ΟΤ9 ΟΤ10
ΟΤ12 ΟΤ13
ΟΤ11 DSC 2725
DSC 2654 DSC 2675
Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |