ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ζωγραφική

zografiki thumb      Στο τμήμα ζωγραφικής υπεύθυνος και δάσκαλος είναι ο κ. Γιαμουρίδης Βασίλειος και λειτουργεί κάθε Πέμπτη κατά τις απογευματινές ώρες. Τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το τμήμα παραμένει κλειστό. Εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.


Λίγα λόγια του υπεύθυνου και δασκάλου του τμήματος ζωγραφικής

      "Αμέτρητες οι επιμορφωτικές δραστηριότητες του ΠΚ Ν Κοζάνης και πολύ σημαντικές εμφανίσεις στην ευρύτερη περιοχή ειδικά με τα τμήματα ζωγραφικής. Τα εικαστικά αποτέλεσαν για το πολιτιστικό κέντρο έναν θεσμό που λειτουργεί από το 1986 μέχρι σήμερα αδιάλειπτα με συχνές συμμετοχές στην πολιτιστική κίνηση του Νομού μας.

      Στόχος μας ήταν και είναι να συμβάλουμε στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών κάτω από τις οποίες οι πολίτες της περιφέρειας μας να μπορούν να στοχάζονται, να συνθέτουν και να οδηγούνται στην γνώση των ιδεών και του αισθητού κυρίως εφ' όσον μιλάμε για ζωγραφική.

      Η συμβολή μας στην πολιτιστική κίνηση του νομού υπήρξε σημαντική, με τις αξιόλογες εκθέσεις που έλαβαν χώρα κατά καιρούς σε δημόσιους χώρους στις διάφορες πόλεις του νομού. Αυτή η προσπάθεια προβλήθηκε εντυπωσιακά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που εξαιτίας αυτών νιώθουμε πως παγιώθηκε η δραστηριότητα μας αυτή και συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε όσο χρόνο μας στηρίζουν παράγοντες και συνθήκες."

Γιαμουρίδης Β.

Χορευτικό

      xoreutiko thumbΤο χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ  δημιουργήθηκε το έτος 2002. Aσχολείται αποκλειστικά με τους Ποντιακούς χορούς. Συμμετέχει ανελλιπώς από την δημιουργία του έως και σήμερα σχεδόν σε όλες τις τοπικές και όχι μόνο εκδηλώσεις με ομολογουμένως πολύ μεγάλη επιτυχία.

      Ο χοροδιδάσκαλος του τμήματος Αφουξενίδης Τριαντάφυλλος είναι άριστος γνώστης των ποντιακών χορών και της ποντιακής παράδοσης, κάνοντας χοροδιδασκαλία επί 25 συνεχόμενα έτη, στους περισσότερους συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας.

Ποδόσφαιρο

      serres30Οι ποδοσφαιρικές συναντήσεις ΠΚ Εργαζομένων ΟΤΕ εντάσσονται στα πλαίσια των πολιτιστικών αθλητικών δραστηριοτήτων των ΠΚ. Κάθε χρόνο κατά τον μήνα Σεπτέμβριο διοργανώνετε τουρνουά ποδοσφαίρου των Π.Κ. Μακεδονίας - Θράκης. Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και έχει αξιοσημείωτες επιτυχίες.


Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |